Äntligen Fredag!

Åååh vad det känns skönt att äntligen få vila upp sig lite för att sedan återgå till skolan :/ Men i vilket fall så har jag denna veckan varit i Hovfjället med skolan :) Jätteroligt!! Jag och Elsa hade asskoj. Jag ramlade tyvärr extremt många gånger, men faktiskt ingen gång med hög fart och det var väl bra det! Det var typ mer när vi hade åkt in i skogen och jag råkade komma ut i lite för djup snö... Ja, ojojoj!!

Ikväll ska vi äta krabba och räkor här hemma, som vanligt på fredagarna :) Ska bli gott och jag är så hungrig! Ska nog gå ner och skynda på dom lite!!

Imorgon ska jag vara med Elsa, Elin och ev. Jessica. Det blir skojjigt, men vi vet inte inte än vad vi ska hitta på :) Man kan juh inte bara gå ut en sväng sådär som man gör på sommaren, för det är ju så fruktansvärt kallt...

Aja... Have a good Friday :)

Söndag

Idag gick jag nog upp vid halv 11 och kände mig extremt död. Käkade frukost, städade färdigt rummet (som äntligen är fritt från skräp) och cyklade vid 14.45 ner till Sportlife för att ta en runda på gymmet. Precis när jag hade lagt alla mina grejer i skåpet och skulle låsa så hittade jag inte mitt lås! Faan, tänte jag och letade vidare i min väska. När jag var på vippen att gå ner till receptionen för att hyra ett så hittade jag det... Typiskt! Under en stor platta, som ska hålla väskan rak, låg den och då hade jag lagt typ tio min på att stå och leta efter det där jädrans låset!! : / Ibland gör vissa saker en extremt upprörd.

Känns ju inte helt fel att man har sovmorgon till klockan 13.00 imorgon. Funderar på om jag inte ska gå ner till gymmet innan jag åker till skolan. Då blir man inte så seg på dagen sen, om man har gått upp tidigt för att göra något nyttigt :) Men vi får se hur det blir med den saken. Brukar alltid ångra mig när väckarklockan ringer... Är nog inte den enda som jämt gör så ;)

Have a good night :) Nu ska jag kolla på samhällskunskapspapprena inför imorgon!!

Inte klar än...

Som jag nämnde för några dagar sedan så städade ju jag. Fast det jobbiga är att jag blev bara halvfärdig... Alla grejer som jag inte vet vart jag ska lägga ligger utspridda på golvet. Även sånt som jag inte vill slänga, för att jag typ tror att jag kommer kunna få användning för det... Så jobbigt!!

För övrigt så kan jag ju bara nämna att jag aldrig blir klar med den där boken!!!

Sommaren 2007



Detta är nog en av de få dagar som det var fint väder, sommaren 2007. Den här dagen
var i alla fall familjen ute med båten, och jag och Jacob går runt lite på ön som vi stannat vid.

En andra chans

Ja, just det. Den boken läser jag just nu. Den är väldigt bra faktiskt. Den handlar typ om en tjej som mördade en annan tjej när hon var tio år och nu efter 6 år försöker leva ett normalt liv igen. Fast nu har jag läst halva boken och jag har fortfarande inte fått reda på vad som hände... Lite jobbigt, fast det är ändå det som gör att man inte ger upp och slutar läsa boken.

Vilket intressant inlägg det blev nu då. Tror inte att ni intresserar er så mycket av vilka böcker jag läser...!

Pappa och Jacob är och fiskar idag. Då blir det säkert hur mycker mer sill som helst!! Vore ju synd om man tröttnar på den fisken för då är det kört.

Nej! NU ska jag plugga. Och senare idag blir det MRL (mage, rumpa lår) på sportlife.

Hejdå!

Två dagar kvar!

På torsdag börjar skolan igen!! Usch... Kanske inte jag, som går natur ska säga, men alla tycker väl att det är härligt med lite lov!
Självklart börjar vi vårterminen med att vi ska redovisa en bok som jag precis börjat läsa och sedan efter ungefär en vecka ska vi ha prov i samhällskunskap, på en MÅNDAG!!!! Det borde vara förbjudet att ha prov på måndagar. Hela helgen är ju förstörd då. Och jag som har så svårt för so-ämnena också.... Suck!

Men kemin och fysiken börjar i alla fall till våren och det ska bli asskoj! Vi hade bara naturkunskap i höstas och det är inte lika roligt tycker jag. Sen har vi ju min favoritlärare i fysik också, och det gör ju inte saken sämre ;)

Nu ska jag läsa den där boken!

Ha en bra kväll!! / Johanna


Kebabpajen!

Nu ska jag snart ner och käka kebabpaj med mamma och pappa, Jacob har inte kommit hem än. Han är på handbollsläger.

Idag vaknade jag klockan 12.20 efter att ha varit vaken lite till och från hela morgonen. Sen vid strax innan fem gick jag ner till sportlife för att gå på coreboll. Tyvärr kunde inte mamma följa med eftersom hon slutade fem idag... Kände mig lite vilse där för jag har aldrig vart där förrut. Men det var tufft. Farao vad jobbigt det var. Känns säkert skönt imorgon, med träningsverk och allt :)

Nae nu ska jag käka! Hejdå

Stäääda ..

Ja, precis det har jag gjort hela dagen... Städat! I början var det kul, men sen när rummet överfylldes av grejer som jag inte visste vart jag skulle lägga, ja då blev det jobbigt. Fast det är skoj när man hittar massa foton från när man var liten som man inte sett på jättelänge. Då blir man nostalgisk :)

Imorgon ska jag till Sportlife med mamma! Tror vi skulle på step. Men när jag var inne på deras hemsida och kollade schemat märkte jag att de har poweryoga där nu också. Det har inte funnits på den anläggningen innan!! Fatta vad glad jag blev :D Det kommer jag besöka flitigt!

Nu e jag hungrig.... Ska nog ta nåt att äta nu.

Hejdå!

Hej hopp

Typ hundra år efter alla andra skaffar jag en blogg. Kommer säkert inte kunna uppdatera den alls ofta och ingen kommer läsa den, men jag skapade den i vilket fall. Och det här med att fixa design det fattar jag inte någonting av heller. Så jag får väl hitta någon som hjälper mig med det.

Idag var jag på landet och åkte skridskor med familjen och Jonna och Pelle. Det var jättekul, fastän jag kände mig som bambi. Jag är inte nybörjare alls men skridskor har aldrig riktigt varit min grej. Däremot är Jacob, min bror, asbra. Detsamma gäller med skidor. Kostigt!

Jag ska nog gå och lägga mig snart. För nu har jag ingenting att göra alls. Sååå tråkigt!! Att sova är det enda jag kan komma på... Och klockan är bara halv 10. Suck!

Hejdå

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0